Onze paarden

Onze paarden

Graag willen wij u kennis maken met een aantal van onze paarden.  Voor het werk dat wij verrichten is het belangrijk een goede mix van paarden te hebben die betrouwbaar en nuchter van karakter zijn. Vaak hebben wij ook een jong paard in opleiding die wij meenemen op zowel bosritten in Breda als strandritten in Scheveningen.

Laika:

Onze Laika is een 8-jarige merrie, met ondeugende streken, een echte puber dus ! Wel is ze heel sociaal naar de andere paarden en snel als het nodig is en dus een perfect begeleiderspaard!

Sarina:

Sarina maakt al 7 jaar deel uit van het fjorden team. Ze is een makkelijk te berijden fijn paard, ze heeft wel een eigen willetje en is best sterk , maar superlief en betrouwbaar!

Yvar:

Yvar is onze nieuwe grote ,stoere fjord. Hij loopt graag voorop, is een sterke jongen en wil graag hard werken en is super braaf.  Als je houdt van een paard met pit ,maar wel betrouwbaar dan is dit jouw match!

Leffe

Leffe is een witte Fjord van inmiddels 7 jaar.Hij  is een stoere jongen die het super goed doet in de groep. Hij is niet bang uitgevallen ,en is gek op de zee!

Frodo

Frodo is een stoere hoge Fjord die betrouwbaar is ,maar beslist niet saai. Door zijn hoge schoft en sierlijk loopje valt hij op tussen de andere Fjorden . Als je in zijn mooie donkere ogen kijkt val je vast als een blok voor hem.

Lobbes

Lobbes is een superlieve fjord . Hij is een echte goedzak (zoals zijn naam al doet vermoeden) . Lobbes heeft een rustige stap, in draf en galop dat hij echter niet onder voor de andere fjorden en kan hij best een sprintje trekken. Om vervolgens weer in een rustige stap verder te gaan.

Hannes

Hannes is een hoge,brede fjord en met zijn jonge leeftijd absoluut niet bang uitgevallen. Hij loopt nog niet zo lang mee,maar loopt het liefst voorop en doet alles wat de ervaren paarden ook kunnen. Een aanwinst voor de kudde, een leuke,snelle fjord voor de gevorderde ruiter.

Juul

Juul is een kruising tussen een fjord en een Belgisch trekpaard en een imposante verschijning! Maar hij heeft een enorm knuffelgehalte . Juul is vooral geschikt voor de wat grotere ruiters.

Era

Deze kleine fjord weet wat zij wil. Era is geschikt voor de gevorderde ruiter die haar een losse teugel durft te geven en voorop te lopen, ze is super enthousiast en wil dus ook niet beperkt worden in haar snelle stap. Als je haar de ruimte geeft heb je een superrit op deze grijze fjord uit Belgie.

 

030 033 036-1

 

 

Translate »