Bosritten

Bosritten in ons mooie Mastbos

Bij ons kunt u terecht voor bosritten te paard op Maandag , Donderdag en Zaterdag in het mooie Mastbos te Breda. Het Mastbos is een afwisselend bos met brede zandwegen, water en heide. Het bos is voorzien van vele ruiterwegen en wij kunnen gemakkelijk twee uur onderweg zijn zonder een route twee keer te rijden.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bosritten afhankelijk van uw wensen.

U kunt gezellig in een groep rijden maar ook een privérit of een rit met uw vrienden, collega’s of familie is geen probleem.Wij hebben momenteel een aantal vaste klanten die elkaar op een bosrit hebben ontmoet, die nu regelmatig samen rijden. Erg gezellig!Heeft u nog geen rijervaring? Geen probleem,u kunt met ons meerijden. Waarop wacht u nog?
Bosritten in het Mastbos Breda

Wij hebben al veel aanstaande ruiters  op het paard geholpen. Onze ‘beginner-Fjordenpaarden’ zijn altijd te vertrouwen. Dus, altijd al een keer op een paard een prachtige bosrit willen maken, wij nemen u graag mee. Wij gaan dan met u alleen rijden of in een kleine groep. Wij begeleiden u te paard en leren u de basisvaardigheden van het paardrijden.

 

Paard rijden in het mastbos

Translate »